Wantoestanden binnen de Nederlandse overheid

Jongstleden woensdag stuurde de advocaat van de heer Van Baardwijk een brief naar Bureau Jeugdzorg Eindhoven met het verzoek te overwegen de in opdracht van BJZ onrechtmatig meegenomen PC van de heer Van Baardwijk per 14 oktober te retourneren. BJZ ging daar niet inhoudelijk niet eens op in maar stuurde de vraag terug of de advocaat gemachtigd was om namens de heer Van Baardwijk te spreken. Een overbodige vraag want dat weet men bij BJZ al lang, en dus duidelijk een vertragingstactiek.

Bij die vraag werden twee e-mails meegestuurd welke de heer Van Baardwijk de afgelopen weken naar Bureau Jeugdzorg Eindhoven heeft gestuurd met een voor alle partijen goed voorstel waardoor hij z’n PC veel eerder terug zou krijgen. Het feit dat BJZ op die voorstellen niet eens in wenste te gaan spreekt dan ook boekdelen over de intenties van BJZ.

Jongstleden donderdag stuurde de advocaat nogmaals een brief met hetzelfde verzoek. De donderdag ging voorbij, de vrijdag ging voorbij, maar van Bureau Jeugdzorg Eindhoven werd niets vernomen. Het bewijst maar weer eens dat Bureau Jeugdzorg absoluut niet van plan is dit conflict op korte termijn op te lossen, niet van plan is om de heer Van Baardwijk zijn rechtmatige eigendom terug te geven, maar er enkel op uit is om de zaak zo lang mogelijk te rekken en zoveel mogelijk ellende te veroorzaken.

De heer Van Baardwijk heeft aan zijn advocaat laten weten door deze aanhoudende BJZ-terreur psychisch inmiddels weer aan de rand van de afgrond te staan, zijn advocaat heeft dat ook doorgegeven aan Bureau Jeugdzorg Eindhoven. Daar zal dit dramatische nieuws ongetwijfeld met gejuich ontvangen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons
Gratis abonnement via RSS Gratis abonnement via e-mail Volg Zwartboek Overheid op Facebook Volg Zwartboek Overheid op Twitter
Donaties
Het strijden tegen instanties is een kostbare zaak. Uw donatie maakt het mogelijk deze strijd voort te zetten!
Ziet u hierboven geen knop "Doneren"? Klik dan hier.