Wantoestanden binnen de Nederlandse overheid

Gistermiddag werd Bureau Jeugdzorg Eindhoven een voorstel gedaan: deze website werd tijdelijk gesloten en allerlei informatie zou verwijderd worden als de heer Van Baardwijk uiterlijk vanochtend om 10:00 uur te horen zou krijgen dat hij z’n PC (voor hem van levensbelang) vandaag nog terug zou krijgen. Vanochtend werd die termijn zelfs nog verlengd tot 12:00 uur om mw.mr. Stappaerts (de advocate van BJZ) meer tijd te geven haar cliënte er van te overtuigen dat het in hun eigen belang zou zijn om op het voorstel in te gaan.

Helaas maar allesbehalve onverwacht kwam er geen enkele reactie vanuit Bureau Jeugdzorg Eindhoven — en ook niet vanuit mr. Stappaerts en/of vanuit Van Lith Gerechtsdeurwaarders en Incasso.

Daarmee wordt dus wederom duidelijk dat Bureau Jeugdzorg Eindhoven absoluut niet geïnteresseerd is in oplossing van het al een jaar slepende en inmiddels zeer hoog opgelopen conflict, maar vastbesloten is om de heer Van Baardwijk op alle mogelijke legale en illegale wijzen volledig de vernieling in te helpen.

Consequenties

Uiteraard heeft dat ook weer consequenties. Via Twitter heeft de heer Van Baardwijk al laten weten contact op te gaan nemen met de roemruchte mr. Van Ruth (gezegend met een hartgrondige afkeer van Bureau Jeugdzorg) om BJZ in kort geding voor de rechter te dagen wegens onrechtmatige daad en op die wijze zijn rechtmatige eigendommen terug te krijgen en een schadevergoeding te vorderen. De teller staat inmiddels op € 350.000, exclusief de drie miljoen smartengeld welke hij al eerder gevorderd heeft en door BJZ ook toegezegd maar nog steeds niet betaald is.

Daarnaast kunnen Bureau Jeugdzorg Eindhoven, team manager Peter R., advocate mr. Stappaerts en Van Lith aangiftes tegemoet zien wegens huisvredebreuk en diefstal (dan wel medeplichtigheid daar aan) alsmede — en nu wordt het echt heftig — misdaden tegen de menselijkheid.

Het gaan nog spannende maanden worden…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons
Gratis abonnement via RSS Gratis abonnement via e-mail Volg Zwartboek Overheid op Facebook Volg Zwartboek Overheid op Twitter
Donaties
Het strijden tegen instanties is een kostbare zaak. Uw donatie maakt het mogelijk deze strijd voort te zetten!
Ziet u hierboven geen knop "Doneren"? Klik dan hier.