Wantoestanden binnen de Nederlandse overheid

Vanmiddag stond bij de heer Van Baardwijk opnieuw een deurwaarder aan de deur, deze keer ene Bart van Eersel van Van Lith Gerechtsdeurwaarders en Incasso. Hij kwam de papieren afgeven met betrekking tot de diefstal van de beide PC’s eerder deze week en de openbare verkoop van de inboedel van de heer Van Baardwijk.

Volgens de papierwinkel zou zijn inboedel publiekelijk verkocht worden op vrijdag 14 september 2012. Uiteraard heeft de heer Van Baardwijk daarop direct zijn advocaat geïnformeerd. Deze wist te vertellen dat hij contact had opgenomen met mw.mr. Stappaerts, de advocate van Bureau Jeugdzorg Eindhoven, welke op haar beurt wist te vertellen dat haar cliënt bereid is in gesprek te gaan over het opschorten/opheffen van de executie. Een datum is nog niet vastgesteld.

Helaas heeft de heer Van Baardwijk daarmee zijn spullen nog niet terug. In plaats daarvan moet hij eerst bewijzen dat hij de ene PC nodig heeft voor de uitoefening van zijn bedrijf en de andere PC niet van hem is.

Zo gaat Bureau Jeugdzorg dus te werk. Eerst een overtreding van een vonnis bij elkaar liegen, op basis daarvan eisen dat dwangsommen betaald worden welke niet verschuldigd zijn, vervolgens spullen (laten) stelen uit de woning van hun slachtoffer, en dan van het slachtoffer eisen dat hij aantoont waarom die (onterecht meegenomen) spullen geretourneerd zouden moeten worden…

Mocht dat gesprek niets opleveren dan zal alsnog een executie kort geding opgestart worden.

Naschrift: Door technische problemen is het momenteel helaas niet mogelijk om de papierwinkel van de deurwaarder online te publiceren. Die houdt u dus nog tegoed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons
Gratis abonnement via RSS Gratis abonnement via e-mail Volg Zwartboek Overheid op Facebook Volg Zwartboek Overheid op Twitter
Donaties
Het strijden tegen instanties is een kostbare zaak. Uw donatie maakt het mogelijk deze strijd voort te zetten!
Ziet u hierboven geen knop "Doneren"? Klik dan hier.