Wantoestanden binnen de Nederlandse overheid

Het is nu officieel:

Op last van voorzieningenrechter mr. A.H.L. Roosmale Nepveu
van de Rechtbank ‘s-Hertogenbosch
zijn

DE DEMOCRATISCHE RECHTSSTAAT IN HET ALGEMEEN

en

DE VRIJHEID VAN MENINGSUITING IN HET BIJZONDER

met ingang van 31 mei 2012

A F G E S C H A F T ! !

 

Bureau Jeugdzorg had een kort geding aangespannen omdat de heer Van Baardwijk over de wantoestanden daar gepubliceerd had op deze journalistieke website. Dat mag dus niet meer van de Rechtbank.

De heer Van Baardwijk mag zich niet meer negatief uitlaten over Bureau Jeugdzorg en zelfs niets meer publiceren op deze journalistieke website. Ook moet hij uiterlijk dinsdag 5 juni 2012 een rectificatie plaatsen en alle content achter z’n Twitteraccount @JvanBaardwijk “verwijderen en verwijderd houden”, ondanks het feit dat genoemd Twitteraccount los staat van deze journalistieke website. Dat alles is omgeven met allerlei forse dwangsommen, en daar bovenop moet hij dan ook nog € 1.584,21 aan kosten betalen.

(Content Twitteraccount: op dit moment 12.186 tweets, verwijderen circa vijf seconden per tweet, dus dat kost netto 60.930 seconden wat neerkomt op 16 uur 55 minuten 30 seconden. Afgerond dus 17 uur, tijd die hij niet aan andere zaken kan besteden en dus aan het incassobureau in rekening zal moeten brengen tegen zijn uurtarief van € 100 ex. BTW, in totaal dus € 1.700 ex. BTW = € 2.031,50 incl. BTW.)

Kinderen doelbewust en met kwade opzet weghouden van hun vader is volgens mr. A.H.L. Roosmale Nepveu GEEN KINDERMISHANDELING, ondanks dat het tegendeel al lang en breed bewezen is door mensen die er wèl verstand van hebben. En kinderen misbruiken als wapen tegen hun vader is volgens mr. A.H.L. Roosmale Nepveu GEEN KINDERMISBRUIK.

Samengevat: de democratische rechtsstaat en vrijheid van meningsuiting zijn met ingang van 31 mei 2012 afgeschaft, kritiek leveren op Bureau Jeugdzorg is nu officieel verboden, en je kinderen misbruiken als wapen tegen je ex-partner is toegestaan.

Dus, als u wantoestanden binnen Bureau Jeugdzorg openbaar maakt kunt u binnen-kort een dagvaarding verwachten, zult u door Justitie monddood gemaakt worden en zal uw bankrekening door Bureau Jeugdzorg geplunderd worden.

Hoog tijd voor hoger beroep en burgerlijke ongehoorzaamheid dus, en als ook dat niet helpt: emigratie naar een land dat niet uitlevert aan Nederland en dan van daaruit de waarheid naar buiten brengen. Het enige lichtpuntje: naar die kostenveroordeling en dwangsommen kunnen ze fluiten, de heer Van Baardwijk zit in de Bijstand en van een kale kip kun je niet plukken.

En zelfs als zou hij het wel zou kunnen betalen…

Update

Mr. Roosmale Nepveu blijkt geen smetteloze reputatie te hebben: de wrakingskamer van de Rechtbank ‘s-Hertogenbosch heeft op 29 november 2011 een wrakingsverzoek tegen hem toegewezen omdat hij “de objectief gerechtvaardigde schijn heeft gewekt een vooringenomenheid jegens [naam] te koesteren“.

9 reacties op #1201 Uitspraak kort geding

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons
Gratis abonnement via RSS Gratis abonnement via e-mail Volg Zwartboek Overheid op Facebook Volg Zwartboek Overheid op Twitter
Donaties
Het strijden tegen instanties is een kostbare zaak. Uw donatie maakt het mogelijk deze strijd voort te zetten!
Ziet u hierboven geen knop "Doneren"? Klik dan hier.