Wantoestanden binnen de Nederlandse overheid

In een brief aan de advocaat van de heer Van Baardwijk heeft Bureau Jeugdzorg Eindhoven laten weten de PC van de heer Van Baardwijk per 15 november 2012 te zullen retourneren. BJZ zou echter BJZ niet zijn als er niet weer eisen gesteld zouden worden:

Dhr. van Baardwijk krijgt zijn computer terug op 15 november 2012 als hij niets op internet schrijft over medewerkers van Bureau Jeugdzorg.

Het blijft een slecht huwelijk, Bureau Jeugdzorg en de grondwettelijke vrijheid van meningsuiting…

De redactie is er nog niet van overtuigd dat Bureau Jeugdzorg die toezegging gaat nakomen. Uit onze poll (zie de rechterkolom) blijkt dat onze lezers ons wantrouwen delen: inmiddels is er vijf keer gereageerd, de respondenten zijn unaniem van mening dat de heer Van Baardwijk zijn PC niet per 15 november terug zal krijgen.

We zijn benieuwd of Bureau Jeugdzorg tegelijk met die PC dan ook de gevorderde schadevergoeding zal overhandigen; met € 10.000 per kalenderdag bedraagt die schadevergoeding per 15 november 2012 maar liefst € 790.000 — een leuke aanvulling als je in de bijstand zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons
Gratis abonnement via RSS Gratis abonnement via e-mail Volg Zwartboek Overheid op Facebook Volg Zwartboek Overheid op Twitter
Donaties
Het strijden tegen instanties is een kostbare zaak. Uw donatie maakt het mogelijk deze strijd voort te zetten!
Ziet u hierboven geen knop "Doneren"? Klik dan hier.