Wantoestanden binnen de Nederlandse overheid

We hadden het al verwacht: de Gemeente Eindhoven wenst niet in gesprek te gaan met de heer Van Baardwijk, het slachtoffer van het gemeentelijke terreurbeleid tegen uitkeringsgerechtigden.

De heer Van Baardwijk had een handreiking gedaan en alle betrokkenen uitgenodigd voor een gesprek vanochtend op het Stadhuis, maar zoals verwacht was de enige die verscheen de heer Van Baardwijk zelf. Geen Rob van Gijzel, geen Staf Depla, en geen ambtenaar Berdien V.

Zogenaamd op vakantie

Volgens de dienstdoende receptioniste zouden Van Gijzel en Depla op vakantie zijn en over vier weken terug komen. Daar geloven we dus helemaal niets van. Ambtenaar V. bleek in het geheel niet bekend te zijn.

Alle betrokkenen waren op de hoogte van het geplande crisisoverleg, maar noch Van Gijzel, noch Depla, noch V. vond het nodig om te verschijnen. Sterker nog, ze vonden het niet eens nodig de heer Van Baardwijk te informeren dat ze verhinderd waren.

Arrogantie

De arrogantie druipt er werkelijk aan alle kanten vanaf bij de Gemeente Eindhoven. Eerst beschuldigen ze zonder enig bewijs een burger er van te frauderen, meteen daar achteraan wordt zijn uitkering stopgezet, er wordt geëist dat hij zijn onschuld bewijst waarbij ook nog eens absurde eisen aan de bewijslast gesteld worden, en als zo’n toch al zwaar getraumatiseerde burger daarover in gesprek wil om escalatie te voorkomen wordt het botweg geweigerd en speelt de Gemeente stommetje.

Fascisme in Eindhoven

Feitelijk kan dus gesteld worden dat Van Gijzel en consorten de democratie gebruikt hebben om aan de macht te komen, en vervolgens de Gemeente Eindhoven hebben gereduceerd tot een fascistische dictatuur met een beleid dat duidelijk gericht is op uitroeiing van een complete bevolkingsgroep.

Waar hebben we dat toch eerder gezien? Oh ja…

Gerelateerde artikelen

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Volg ons op Facebook en Twitter!

2 reacties op Gemeente Eindhoven weigert gesprek met slachtoffer

    • Redactie schreef:

      De PvdA is al lang niet socialistisch meer. Die willen zo graag regeren dat ze afgelopen decennia steeds verder naar rechts opgeschoven zijn om maar vriendjes te blijven met het CDA en de VVD. Inmiddels is de PvdA zo ongeveer de linkervleugel (of minst rechtsextremistische vleugel) van de PVV.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons
Gratis abonnement via RSS Gratis abonnement via e-mail Volg Zwartboek Overheid op Facebook Volg Zwartboek Overheid op Twitter
Donaties
Het strijden tegen instanties is een kostbare zaak. Uw donatie maakt het mogelijk deze strijd voort te zetten!
Ziet u hierboven geen knop "Doneren"? Klik dan hier.