Wantoestanden binnen de Nederlandse overheid

Vanmiddag kreeg ik van de GGzE te horen dat ze volgende week in het Veiligheidshuis in Eindhoven een afspraak hebben met Bureau Jeugdzorg Eindhoven om het over mij te hebben. Ik heb er geen uitnodiging voor ontvangen dus vrees ik dat het weer een poging van BJZ gaat worden om de GGzE voor hun karretje te spannen. Dat hebben ze al vaker geprobeerd, in de hoop dat de GGzE er dan voor zou zorgen dat ik me voortaan koest zou houden en geen kritiek meer zou leveren op de wantoestanden bij BJZ — daar is men immers absoluut niet gediend van kritiek. Helaas voor BJZ: bij de GGzE laat men zich niet voor het karretje van BJZ spannen.

Het zal Bureau Jeugdzorg ook beslist niet helpen dat ze beweren dat ik volgens de GGzE een “forse gedragsstoornis” zou hebben terwijl de GGzE die diagnose nimmer gesteld heeft en derhalve zo’n uitspraak ook niet gedaan heeft.

Het is zeer kwalijk dat het klaarblijkelijk niet de bedoeling is dat ik bij dat gesprek aanwezig ben. Gezien eerdere ervaringen gaat Bureau Jeugdzorg dan weer een hoop leugens, smaad en laster over mij verkondigen om mij zwart te maken, dit alles onder het beruchte BJZ-motto: “Wij doen niet aan waarheidsvinding”. Als ik niet aanwezig ben bij die bijeenkomst wordt er dus ook geen weerwoord gegeven op die bagger.

Dan zit er dus niks anders op dan uit te gaan zoeken wanneer die bijeenkomst precies is en mezelf uit te nodigen. En om te beginnen heb ik dus maar even een mailtje rondgestuurd naar een aantal betrokkenen.

Onderwerp: Uitnodiging gesprek Veiligheidshuis

Verzonden: wo 1-8-2012 13:46

Dames en heren,

Hedenmiddag heb ik van de GGzE vernomen dat Bureau Jeugdzorg Eindhoven volgende week een bijeenkomst in het Veiligheidshuis te Eindhoven heeft met onder andere de heer Van Summeren van de GGzE. In dat gesprek zal over mij gesproken worden. Ik vind het zowel verbazend als schandalig en onacceptabel dat er dus kennelijk weer eens wel over mij maar niet met mij gesproken wordt.

Daar het gesprek over mij gaat, en gezien de gewoonte van Bureau Jeugdzorg om de waarheid geweld aan te doen, dien ik bij dat gesprek aanwezig te zijn. Ik verwacht van u een uitnodiging voor dit gesprek, waarvoor tevens mr. MFJ Martens (mijn advocaat) en mw. R. Verhaegh (mijn woonbegeleidster bij het Leger des Heils) uitgenodigd dienen te worden. De uitnodiging dient uiterlijk aanstaande vrijdag 3 augustus ontvangen te zijn, waarbij u tevens dient aan te geven wie er (naast de ontvangers van dit bericht) verder nog uitgenodigd zijn.

Met vriendelijke groeten,

Jeroen van Baardwijk

Er is vandaag geen antwoord meer op gekomen…


Over het Veiligheidshuis Eindhoven

Het Veiligheidshuis Eindhoven (gevestigd aan de Nachtegaallaan 15) omschrijft haar missie als volgt:

Het Veiligheidshuis Eindhoven is een voortdurende uitdaging aan burgers en organisaties om samen te werken aan het verhogen van de veiligheid en leefbaarheid in Eindhoven en de regio, vanuit een gedeelde visie en met concreet, zichtbare en voelbare resultaten.”

Opvallend is dan wel dat die burgers vervolgens nergens bij betrokken worden. Het lijkt er dan ook op dat het niet gaat om de veiligheid van burgers en samenleving maar om de veiligheid van de medewerkers van de betrokken instanties.

Die “voelbare resultaten” zijn er echter wel: m’n armen en polsen zijn nooit meer helemaal hersteld van het vele excessieve politiegeweld. De gekneusde ribben (cadeautje van de Eindhovense politie) gelukkig wel.

Veiligheidshuis Eindhoven

VEILIGHEIDSHUIS EINDHOVEN

Één reactie op #1203 Geheim overleg Veiligheidshuis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons
Gratis abonnement via RSS Gratis abonnement via e-mail Volg Zwartboek Overheid op Facebook Volg Zwartboek Overheid op Twitter
Donaties
Het strijden tegen instanties is een kostbare zaak. Uw donatie maakt het mogelijk deze strijd voort te zetten!
Ziet u hierboven geen knop "Doneren"? Klik dan hier.